Over ons

Miocrates bestaat uit Jan van der Borden (KNO-arts, redacteur) en Erwin Odendaal (WordPress en frontend-ontwikkelaar). Wij ontwikkelen voornamelijk websites en webapplicaties voor artsen en organisaties in de gezondheidszorg, websites voor zelfstandige ondernemers en kleine organisaties met als zwaartepunt mens, maatschappij en (geestelijke) gezondheid. Dit doen wij samen met onze partners.

Als modern netwerk-bedrijf doen wij dit niet vanuit één vaste locatie, maar werken wij en onze partners allemaal vanaf de door ons gewenste plek. Aan woon-werk-verkeer doen wij niet mee. Bijna alle communicatie verloopt via webapplicaties, e-mail en Skype of FaceTime.

Wij geloven niet in dichtgetimmerde plannen, iso-standaarden, oeverloos overleg en lijvige offertes en contracten. Liever werken we samen met onze klanten stap voor stap aan een product, sturen voortdurend bij en kijken of wensen niet onrealistisch en onnodig kostbaar zijn. Liever simpel beginnen en verfijnen, dan groots inzetten en vastlopen. Er zijn voorbeelden te over van mislukte ICT-projecten!

Scroll naar boven