Partners

3menC (André Moens)

programmeren

Al sinds 2000 ontwikkel ik onder de naam 3menC websites. In deze periode heb ik voor de meest uiteenlopende organisaties gewerkt. Mijn kennisgebieden zijn: PHP 5, Zend Framework, ASP, HTML, Javascript, jQuery, Ajax, CSS, Bootstrap CSS Framework, Joomla 1.5, WordPress, OsCommerce, XML/XSLT, MySQL, SQL-server, Oracle, SQLite, Focus, Focus Six for Windows.
Ook gewerkt voor oa:  De Nederlandsche Bank, Rabobank International, Strukton, Onstuimig, Rijkswaterstaat, Econcern, Tele2, Infostrada en XS4ALL.

www.3menc.nl

De Beeldsmederij (Tosha Achterberg)

vormgeving

Grafisch ontwerpen is voor mij in de eerste plaats een ambacht. Ik smeed een beeld dat staat voor de wensen van de klant. Een beeld dat staat voor een passende uitstraling waarin de klant zich herkent. Goed luisteren, vertalen en dan de juiste vorm geven, daar gaat het om. Dat maakt het ook interessant om voor een verscheidenheid aan klanten te werken, met heel verschillende opdrachten.

www.debeeldsmederij.nl

Wouter Wieringa BNO (Wouter Wieringa)

vormgeving en projectmanagement

Bij ontwerpbureau Wouter Wieringa BNO staat de wens van de klant op de voorgrond. Zijn ontwerpen zijn dienstbaar aan de boodschap van de klant.
Wouter Wieringa BNO werkt sinds 1995 als grafisch ontwerpbureau voor grote en kleine bedrijven en organisaties op het gebied van zorg en welzijn, handel en industrie, overheid, non-profit, vastgoed, cultuur en levensovertuiging.

www.wouterwieringa.nl

Liek in Vorm (Angelique Kleijne)

vormgeving

In de lente van 2007 ben ik begonnen als grafisch vormgever onder de naam Liek in Vorm. Ik hou van een eenvoudige, krachtige, heldere vormentaal die ook schoonheid uitstraalt: het moet mensen grijpen, inspireren en nieuwsgierig maken naar dat wat aangeboden wordt zonder opdringerig te zijn. Als autodidact heb ik veel rondgekeken en vaak gespard en samengewerkt met drukkers, binders, webbouwers, fotografen, lithografen en andere vormgevers.

www.liekinvorm.nl

Esther van der Wegen

teksten

Als schrijver/journalist en beeldend kunstenaar werk ik in opdracht, initieer ik zelf projecten en maak ik vrij werk. Van tijd tot tijd nodig ik ook een ander uit om zijn of haar verhaal te vertellen. Door mijn sensitiviteit, nieuwsgierigheid en creativiteit kom ik snel tot de kern. Ontmoetingen met andere mensen maken me enthousiast en nieuwsgierig naar hun verhaal, maar ik word net zo gelukkig in de eenzaamheid van het scheppen.

www.esthervanderwegen.nl

Scroll naar boven