Erwin Odendaal

Opgeleid tot graficus (Grafisch Lyceum Amsterdam) en vervolgens academisch geschoold in Sociale Wetenschappen met als specialisatie "Genderstudies" (Universiteit van Amsterdam) ben ik via wat omzwervingen in 1999 gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor kleine en middelgrote organisaties. Dat heb ik altijd gedaan in een netwerk van ontwerpers, programmeurs en andere specialisten.

In 2001 benaderde Jan van der Borden mij met de vraag of ik de KNO-site om wilde bouwen tot een professionele website. Dit was het begin van een vruchtbare samenwerking welke in juni 2004 uitmondde in de oprichting van Miocrates. Dit was in eerste instantie een initiatief om nascholing aan te bieden. Een andere tak van sport dan wat ik met mijn eigen bedrijf deed. Dit was leuk om er naast te doen.

Omdat de overlap tussen de werkzaamheden binnen Miocrates en mijn eigen bedrijf steeds groter werd heb ik mijn eigen klanten eind 2014 ondergebracht bij Miocrates.

Binnen Miocrates ben ik voornamelijk verantwoordelijk geweest voor het projectmanagement en de vormgeving van de sites (HTML, CSS). Programmering besteden wij uit aan André Moens. Ontwikkeling van WordPress sites doe ik voornamelijk zelf. Ik maak daarbij gebruik van het "Builder" framework van iThemes en SiteOrigin "Page builder".

Erwin Odendaal

Scroll naar boven